C. Maria Barrientos, 23, local - 08028 Barcelona

Fundació Hope & Help

Qui som

Hope & Help és una fundació que neix amb la voluntat d’evitar la solitud i l’abandonament de persones grans i animals

El nostre objectiu és evitar que tant les persones grans com els animals que han gaudit d’una vida junts, s’hagin de separar, i que les persones grans que viuen soles i els animals sense llar, puguin donar-se tota l’estimació que es mereixen.

Volem generar una simbiosi entre animal i persona on tots dos se’n beneficiïn

Creiem que cap persona gran ni cap animal ha de sentir-se sol

Treballem per afavorir el benestar de les persones i dels animals

La nostra raó de ser

La nostra fita és la d’evitar la solitud i evitar l’abandonament

Sempre ens ha causat molta tristesa veure persones grans, que han estat joves, amb il·lusions, amb somnis i que al final de la seva vida es queden soles i desateses. Tot el que havien somiat i tot allò pel que s’havien il·lusionat, queda resumit en SOLITUD.

El mateix sentim pels gossos i gats, que acaben la seva vida abandonats en gosseres, arrencats del que havia estat la seva llar, arrencats, a vegades, forçosament de qui els ha estat cuidant durant anys i anys. Aquests gossos vellets, que tan sols volen una mica d’escalfor i estima.

Vam pensar un dia: per què no ajuntar aquestes dues ànimes soles i fer que mútuament es donin tota l’estima que segur volen donar i que són capaços de donar? Per què no evitar que dues ànimes que s’estimen, que s’han fet companyia durant anys, acabin essent separades forçosament?

Per una altre banda, ara que es parla tant de les teràpies amb animals, creiem fermament que l’animal abandonat pot ser tant útil i beneficiós com un animal preparat per a tal fita. La teràpia amb gossos abandonats, pot ser enriquidora tant per a ells mateixos, com per a la persona usuària de la teràpia. Teràpies dirigides a persones amb necessitats especials, ja siguin amb risc d’exclusió social o a persones amb discapacitats físiques i psíquiques.

La nostra fita és la d’evitar la solitud i l’abandonament, generant una simbiosi entre animal i usuari on tots dos se’n beneficiïn.

Els nostres projectes

PROJECTE

BELLA VELLA ÀNIMA

Hope & Help vol actuar evitant que cap persona gran hagi de desprendre’s de la seva mascota i a l’hora evitar que aquests animals acabin a una gossera.

PROJECTE

ÀNIMES BESSONES

Treballem per afavorir el benestar de les persones i dels animals abandonats fent servir com a eina d’educació i teràpia els animals abandonats a una gossera.

PROJECTE

BELLA VELLA ÀNIMA

Hope & Help vol actuar evitant que cap persona gran hagi de desprendre’s de la seva mascota i a l’hora evitant que aquests animals acabin a una gossera.

PROJECTE

ÀNIMES BESSONES

Treballem per afavorir el benestar de persones i els animals abandonats fent servir com a eina d’educació i terapia els animals abandonats a una gossera.

Ajuda’ns a seguir endavant!

Sense la teva col.laboració el nostre projecte no seria possible. Descobreix com pots col.laborar amb nosaltres.

  • Fer de voluntari (passejant un animal,…)

 

  • SI HO PREFEREIXES, pots fer la teva aportació mitjançant transferència bancària:
    Núm. de Compte ES09 0081 5224 4000 0148 1751
    Banc SABADELL
Open chat