C. Maria Barrientos, 23, local - 08028 Barcelona
Envía BIZUM al 01285

Les mascotes més memorables en el cinema

Marley

Hola a tod@s. Aquesta setmana el meu amic humà i jo hem tingut una marató de pel·lícules que tenen animals que roben l’espectacle com Protagonistes. Així que, en honor d’aquestes estrelles de cinema he va decidir fer un cim de les mascotes més memorables del cinema.

Ha estat una selecció difícil, i m’encantaria ser capaç d’incloure’ls tots ells, però I editor m’ha demanat que redueixi la llista a només 11, així aquí deixo només els meus favorits de tots els temps:

Esmorzar de diamants, 1961

11-orangey: l’actor felí va compartir el plom amb Audrey Hepburn a Blake Edwards “esmorzar amb diamants,” el que aquest PET va ser el guanyador dels premis Patsy. És l’únic felí que és alguna vegada guanyat aquest premi dues vegades, l’equivalent d’Oscar dels actors Animals.

El mag d’Oz, 1939

10-TOTO: és un amic inseparable de Dorothy en el Mag de Oz, amb la seva viu moltes aventures en aquest món màgic. El seu amor i companyonia ajudar a superar els obstacles que li impedeixen tornar a casa.

Frankenweenie, 2012

9-Sparky: en el curtmetratge Frankenweenie, és el fidel amic de Victor Frankenstein, un noi de deu anys que utilitzarà tots els seus coneixement científic perquè el seu gos es renaixi després d’un accident de cotxes. Aquest és el gos zombi que demostra que l’amor pot fer tot.

Alliberament Willy, 1993

8-Willy: Omet el protocol de PET habitual, és un Orca bloquejada en un aquari. Aquest gegant cinematogràfic ofereix un perspectiva diferent de la relació home-mascota. Jesse, el seu amic peculiar humà farà tot el que pugui per donar a Willy de nou la seva llibertat.

Up, 2009

7-excavat: si bé és cert que és una obra mestra de la animació que tots els nostres cors toquen, no hi ha manera de resistir la L’encant de DUG. Tan aviat com aparegui en pantalla, que roba el seu cor. És la vida exemple de Molo de ser diferent i que no importa el que altres diuen sempre trobaràs algú que gaudeix de la teva empresa.

White fang, 1991

6-fang blanc: ens presenten aquí amb el mateix cas que amb Willy. Fang és una criatura que pertany a la natura i després d’una sèrie d’esdeveniments desafortunats perdrà confiança en els éssers humans. Serà fins jove Jack Conroy per veure que totes les persones no són iguals.

Beethoven, 1992

5-Beethoven: el Sant Bernat més estimat de la nostra Pantalles. Tots eren Drools i destrucció, però també afectes i Heroisme.

Lassie Come Home, 1943

4-Lassie: ha estat un dels animals més representatius cinema i televisió. El llarg camí que hem de recórrer per tornar a casa emocionada a la gran pantalla.

Hachiko, 2009

3-Hachiko: una veritable història de lleialtat i amor Incondicional. És un dels grans exponents de la fidelitat canina a la Món.

Un parell de tres, 2009

2-Marley: el primer bebè de la família, el germà gran, el naufragi de la casa, la mala influència d’altres gossos, això és Marley. No no importa el inquiets i quants desesperants provoca, el seu amor per la seva família convertit en indispensable.

El propòsit d’un gos, 2017

1-Bailey: el propòsit d’un gos és probablement un del cinema més simpàtic i original, per als amants dels animals, els últims anys. Bailey, a través de les seves diferents reencarnacions, Sempre es planteja la mateixa pregunta per què estic aquí?