C. Maria Barrientos, 23, local - 08028 Barcelona

Una llar per a Toby

Una vegada més l’equip de Hope&help surt al rescat en un cas d’urgència. En aquesta ocasió, per a ajudar a una petita família formada per una mare, la seva petita i Toby, el seu amic caní. Aquesta bella família va quedar sense una llar fa unes setmanes i en el lloc que han trobat temporalment no els permeten tenir a Toby.

Aquest petit de 10 anys va quedar a cura d’una amable senyora, però Toby estranyava molt a la seva família i va escapar tractant de tornar casa. Com tret d’una pel·lícula, la travessia de Toby per a arribar a casa va acabar en una gossera. Ràpidament el nostre súper equip es va encarregar de la situació. Per petició d’aquesta família, vam córrer a rescatar a Toby de la gossera i després de diverses gestions hem aconseguit trobar, no un, sinó dues llars que ho acolliran el temps necessari fins que pugui tornar amb el seu família.

Esperem que la família de Toby pugui trobar aviat una llar definitiva on puguin recuperar els moments de felicitat que els han estat robats. Mentrestant, el nostre equip estarà pendent de tot per a assegurar que bell vincle entre mascotes i humans continuï enfortint-se.